Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("VIANDE BOUCHERIE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 101

  • Page / 5
Export

Selection :

  • and

MISE EN EVIDENCE DE LISTERIA MONOCYTOGENES DANS UN MATERIEL BRUT D'ORIGINE ANIMALEELISCHEROVA K.1975; CESKOSL. EPIDEMIOL. MIKROBIOL. IMUNOL.; CESKOSL.; DA. 1975; VOL. 24; NO 1; PP. 47-53; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 1P.1/2Article

INFLUENCE DE LA FATIGUE DUE AU TRANSPORT DE PORCS DE BOUCHERIE SUR LA CONTAMINATION DES CARCASSES ET DES ORGANES INTERNESNOWICKI L.1976; MED. WETER.; POLSKA; DA. 1976; VOL. 32; NO 4; PP. 229-231; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 22 REF.Article

MICROBIOLOGY OF BEEF PROCESSING. I. BEEF DRESSING HYGIENENOTTINGHAM PM; PENNEY N; HARRISON JCL et al.1974; NEW ZEAL. J. AGRIC. RES.; NEW ZEAL.; DA. 1974; VOL. 17; NO 1; PP. 79-83; BIBL. 8 REF.Article

DETERMINATION DE LA TENEUR RESIDUELLE EN DIETHYLSTILBESTROL DES VISCERES LIVRES A LA CONSOMMATION, AU MOYEN DE METHODES CHIMIQUES SPECIFIQUESADIGAMOV LF; SOLOV'EVA L YA; NESTERIN MF et al.1972; VOPR. PITAN.; S.S.S.R.; DA. 1972; VOL. 31; NO 3; PP. 76-80; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.Article

EFFECTS OF REFRIGERATION COOKING, AND FREEZING ON SARCOCYSTIS IN BEEF FROM RETAIL FOOD STORES.FAYER R.1975; PROC. HELMINTHOL. SOC. WASHINGTON; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 42; NO 2; PP. 138-140; BIBL. 13 REF.Article

RECHERCHES SUR L'ACTION DE LA REFRIGERATION, DE LA CONSERVATION ET DE LA DECONGELATION SUR LE NOMBRE DE SALMONELLA TYPHIMURIUM DANS LA VIANDE ARTIFICIELLEMENT CONTAMINEEZAWADZKI Z; POGORZELSKA E.1975; MED. WETER.; POLSKA; DA. 1975; VOL. 31; NO 8; PP. 488-491; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 39 REF.Article

EXPERIMENTS IN SANITIZING BEEF WITH SODIUM HYPACHLORITE.MARSHALL RT; ANDERSON ME; NAUMANN HD et al.1977; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 40; NO 4; PP. 246-249; BIBL. 7 REF.Article

FREQUENCE ET ETAT DE LA CONTAMINATION QUANTITATIVE DE LA VIANDE PAR LA MYCOFLOREBOJARSKI J.1977; POLSK. ARCH. WETER.; POLSKA; DA. 1977; VOL. 20; NO 1; PP. 55-66; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 2 P.Article

ESTIMATION DE LA VIANDE DE BOVINS ATTEINTS DE LEUCOSEGARAGLYAD KH S; PYSHKO YI YI.1974; VESCI AKAD. NAUK B.S.S.R., SEL'SKAGASPADAD. NAVUK; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 1; PP. 115-117; ABS. RUSSE; BIBL. 3 REF.Article

BIOCHEMICAL ACTIVITY OF STAPHYLOCOCCI ISOLATED FROM RAW MEATSMAYURA K; MANDOKHOT UV; DWARAKANATH CT et al.1974; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 6; PP. 274-277; BIBL. 31REF.Article

ETAT SANITAIRE DE QUELQUES DENREES ALIMENTAIRES CONTENANT DE LA VIANDE DE PORCSTANESCU V; LASLO C; PRECUP O et al.1971; INST. AGRON. DR. PETRU GROZA, CLUJ, LUCR. STI., MED. VETER.; ROMAN.; DA. 1971; VOL. 27; PP. 355-364; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 10REF.Article

ISOLATION OF YERSINIA ENTEROCOLITICA FROM COW'S INTESTINAL CONTENTS AND BEEF MEATINOUE M; KUROSE M.1975; JAP. J. VETER. SCI.; JAP.; DA. 1975; VOL. 37; NO 1; PP. 91-93; BIBL. 12 REF.Article

INTERET D'UNE EPIDIDYMECTOMIE PARTIELLE SUR LE TAURILLON DE BOUCHERIECHANET JM; DENOLY RP; GARRAULT JM et al.1975; BULL. ACAD. VETER. FR.; FR.; DA. 1975; VOL. 48; NO 9-10; PP. 441-443Article

LE ROLE DES VIANDES DE BOUCHERIE DANS L'EPIDEMIOLOGIE DES SALMONELLOSES HUMAINES A KINSHASAVAN PEE W; MAZIBO F.1974; ANN. SOC. BELGE MED. TROP.; BELG.; DA. 1974; VOL. 54; NO 6; PP. 451-455; ABS. NEERL. ANGL.; BIBL. 3REF.Article

RECHERCHES SANITAIRES SUR L'EAU D'ECHAUDAGE UTILISEE DANS LE TRAITEMENT DES PORCS A L'ABATTOIRAMEMIYA J; NAKASHIMA M.1974; BULL. FAC. AGRIC. KAGOSHIMA UNIV.; JAP.; DA. 1974; NO 24; PP. 77-87; ABS. ANGL.; BIBL. 17 REF.Article

SALMONELLA DANS LES BOUCHERIES. III. CONTAMINATION DES BOUCHERIES DE CHEVALCATSARAS M; SEYNAVE R; SERY C et al.1974; BULL. ACAD. VETER. FR.; FR.; DA. 1974; VOL. 47; NO 8-9; PP. 399-404; BIBL. 2REF.Article

LA FLAVOMYCIN NELL'ALIMENTAZIONE DEI SUINI. L'AZIONE DI RISPARMIO SULLE PROTEINE DI ORIGINE ANIMALE. (CONTRIBUTO SPERIMENTALE) = LA FLAVOMYCINE DANS L'ALIMENTATION DES PORCS. L'ACTION D'EPARGNE RELATIVE AUX PROTEINES D'ORIGINE ANIMALE. (ETUDE EXPERIMENTALE)BONOMI A; GHILARDI G; BIANCHI M et al.1972; ANN. FAC. SCI. AGR. UNIV. STUDI TORINO; ITAL.; DA. 1972; VOL. 8; PP. 367-400; H.T. 2; ABS. ANGL. FR. ALLEM. ESP.; BIBL. 2P.Article

DIETARY EFFECTS ON THE COMPOSITION OF FECAL FLORA OF RATS.KING THOM CHUNG; FULK GE; SILVERMAN SJ et al.1977; APPL. ENVIRONMENT. MICROBIOL.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 33; NO 3; PP. 654-659; BIBL. 18 REF.Article

TISSUE DISTRIBUTION AND RESIDUES OF TYLOSIN IN NORMAL AND EMERGENCY-SLAUGHTERED DAIRY COWS AND CALVES.NOUWS JFM; ZIV G.1977; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 28; NO 3; PP. 92-94; ABS. ALLEM.; BIBL. 11 REF.Article

CHARACTERIZATION OF RADIATION-RESISTANT VEGETATIVE BACTERIA IN BEEFWELCH AB; MAXCY RB.1975; APPL. MICROBIOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 30; NO 2; PP. 242-250; BIBL. 15 REF.Article

ZUR BEURTEILUNG DES KEIMGEHALTES VON LEBER- UND MILZPROBEN DIE ZUR BAKTERIOLOGISCHEN UNTERSUCHUNG EINGESANDT WERDEN. = EVALUATION DE LA TENEUR EN GERMES D'ECHANTILLONS DE FOIE ET DE RATE SOUMIS A L'ANALYSE BACTERIOLOGIQUESTUKER G; SCHALLIBAUM R; SCHWEIZER et al.1977; SCHWEIZ. ARCH. TIERHEILKDE; SCHWEIZ; DA. 1977; VOL. 119; NO 11; PP. 469-472; ABS. FR. ITAL. ANGL.Article

RESIDUS DE COMPOSES ANTIMICROBIENS DANS LA VIANDE ET LES ORGANES DE VEAUX ABATTUS D'URGENCE OU MORTSMALIKOVA M; BARTOS J; HABRDA J et al.1974; VETER. MED.; CESKOSL.; DA. 1974; VOL. 19; NO 7; PP. 433-444; ABS. RUSSE ANGL. ALLEM.; BIBL. 2P.Article

SALMONELLA INFECTION AND CONTAMINATION OF VEAL CALVES: A SLANGHTERHOUSE SURNEYNAZER AHK; OSBORNE AD.1976; BRIT. VETER. J.; G.B.; DA. 1976; VOL. 132; NO 2; PP. 192-201; ABS. FR. ALLEM. ESP.; BIBL. 17 REF.Article

MICROBIOLOGICAL EVALUATION OF GROUND BEEF CONTAINING MECHANICALLY DEBONED BEEF.EMSWILER BS; PIERSON CJ; KOTULA AW et al.1978; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 43; NO 1; PP. 158-161; BIBL. 17 REF.Article

MICROBIOLOGICAL EVALUATION OF RETAIL GROUND BEEF IN IZMIR, TURKEY.SUMNER JL.1978; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 41; NO 2; PP. 104-106; BIBL. 7 REF.Article

  • Page / 5